Karting Race

Heikki Kovalainen apujoukkoineen on järjestänyt Suomussalmella jo useaan kertaan Heikki Kovalainen Karting Race nimisen tapahtuman. Tapahtumalla on erittäin pitkät ja upeat perinteet. Kisa on järjestetty lähemmäs kymmenen kertaa kuluneiden vuosien aikana.

Tulevaisuus

Tulevaisuudesta ei ole vielä toistaiseksi täyttä varmuutta, mutta eiköhän tapahtuma vielä joskus Suomussalmella järjestetä.

Tämän tyyppisiä tapahtumia Suomi ja sen pienemmät paikkakunnat todella kaipaa. Olisi erittäin upeaa mikäli muutkin suomalaiset tunnetut henkilöt Heikki Kovalaisen lisäksi uhraisi hieman resurssejaan tämän tapaisten tapahtumien aikaan saamiseksi.

Nämä on etenkin nuoremmalle väelle todella ikimuistoisia juttuja, kun pääsee näkemään omia idoleitaan. Ja onhan se tietysti vähän varttuneemmallekin väelle ikimuistoista nähdä tunnettu kilpakuljettaja livenä omassa kotikunnassa rennossa tapahtumassa.

Tapahtuma

Mikä hienointa niin etenkin tässä tapahtumassa on ympärille rakennettu erittäin paljon kaikkea täyteohjelmaa. Tapahtumassa on nähty monia kuuluisia orkestereita ja muita esiintyjiä vuosien saatossa. Tapahtuma on kasvanut vuosien mittaan ja siitä on muodostunut Suomussalmelle suorastaan pienimuotoinen festari. Tarjolla on vauhtia, hyvää ruokaa, tunnettuja kasvoja sekä hyvää musiikkia.

Kyllähän karting auton ajaminen sekä etenkin yleisölle sen seuraaminen keskellä kaupunkia on upea kokemus kaikkinensa. On se sitä myös varmasti Heikki Kovalaiselle, kun saa ajaa ison yleisön edessä karting autoa omalla kylällä omaa nimeä kantavassa tapahtumassa. Se voi olla upea fiilis ajaa autoa yleisön edessä juuri siellä samassa paikassa sekä kaduilla, joilla on pienenä leikkinyt ja varttunut.

Paluu juurille

Juuri karting auton ajamisestahan kaikki on kuitenkin Heikilläkin alkanut ja juurikin Suomussalmella. Siitä on toki tehty pitkä polku ja nähty monet, autot sekä radat, että Heikki on ponnistanut sinne, missä nyt on. Kyseessä on kuitenkin yksi Suomen historian tunnetuimmista kilpa-ajajista, jonka ura on edelleen kesken.